Reserveren


Aandacht voor een waardig afscheid

Grand Café Zeister Bosrust maakt deel uit van de gemeentelijke begraafplaats en crematorium Zeister Bosrust. Dit is de plek waar u na de plechtigheid samenkomt om te rouwen, te condoleren en misschien ook wel het leven te vieren. In een modern ingerichte ruimte met veel daglicht, een prachtig uitzicht en een ruim terras serveren wij hapjes, drankjes, patisserie, een lekkere lunch of een goed aangeklede borrel.

Iedereen verdient een waardig en persoonlijk afscheid. In ons Grand Café staan wij u hier graag in bij. Bij een goed afscheid hoort lekker eten en drinken om samen van te genieten. Uiteraard serveren we nog steeds met liefde een koffietafel met cake, maar tegenwoordig is er gelukkig ook zo veel meer mogelijk. Bekijk ons assortiment voor de mogelijkheden. Al uw wensen zijn bespreekbaar, want maatwerk is ons visitekaartje.

Grand Café

Het Grand Café is sfeervol ingericht met (sta)tafels, stoelen en natuurlijk een comfortabele zitgelegenheid voor de familie tijdens een uitvaart. Via de grote openslaande deuren heeft u toegang tot het prachtige ruime terras met zitjes en een grote parasol.

De capaciteit van het Grand Café sluit vanzelfsprekend aan op de maximale capaciteit van de Aula. Mocht u meer dan ca. 120 personen verwachten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. In het Grand Café  kunt u via streaming technieken de plechtigheid ook goed volgen. Aansluitend kunnen wij voor een grotere groep de condoleance verzorgen bij ons moederbedrijf Fletcher Hotel-Restaurant Oud London, op 5 minuten loopafstand van de begraafplaats. Daar serveren wij u graag hetzelfde assortiment door hetzelfde professionele horeca team.

AssortimentVoor ieder wat wils

In ons Grand Café bieden we verschillende mogelijkheden voor bijvoorbeeld biologische hapjes of producten die vrij zijn van allergenen. Glutenvrij, geen varkensvlees of bezoekers met een notenallergie? We houden er graag rekening mee. Bespreek uw speciale dieetwensen voor de catering met uw uitvaartverzorger of rechtstreeks met ons. Vanuit onze keuken, bij Fletcher Hotel-Restaurant Oud London, verzorgen wij zoete en hartige assortimenten met de lekkerste minibroodjes, snacks, soep, bittergarnituur, sandwiches, cake, taart en koeken. Liever een uitgebreide lunch, high tea, luxe hapjes, tapas of culinair walking dinner? Met de hulp van onze collega’s bij Fletcher Hotel-Restaurant Oud London staan wij garant voor kwalitatieve en smaakvolle gerechten, met een stijlvolle en onderscheidende beleving.

Bekijk ons assortiment

Kwaliteit en certificering

Grand Café Zeister Bosrust werkt met zorgvuldig geselecteerde leveranciers om de kwaliteit van de door ons verstrekte producten te garanderen. Het is daarom ook niet toegestaan om zonder overleg van te voren eigen consumpties mee te brengen. Vanzelfsprekend houden wij in overleg met de nabestaande rekening met eventuele specifieke wensen & voorkeuren. Onze medewerkers op locatie zijn getraind en gecertificeerd in de HACCP wet- en regelgeving en allergenenbeheer.

Contact

Voor een waardige- en tailor made invulling van uw samenzijn kunt u contact opnemen met ons team.

Grand Café Zeister Bosrust
Woudenbergseweg 46
3707 HX Zeist
E: [email protected]
T: 0343 491 246

Vraag een offerte aan

Grand Café Zeister Bosrust

Woudenbergseweg 46
3707 HX Zeist
0343 491 245
[email protected]

Privacy Statement

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe arrangementen en laatste aanbiedingen / acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Hiermee gaat u akkoord met het privacy statement van Fletcher Hotels.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.